160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vakıf Katılım, Togg T10X için finansman desteğini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vakıf Katılım, Togg T10X için finansman desteğini açıkladı
Abone ol
Vakıf Katılım’ın özel finansman desteği yüzde 0,99 kâr payı oranıyla sunulacak.

İSVakıf Katılım müşterileri, Togg T10X finansman desteği paketinden yüzde 0,99 kâr payı oranıyla faydalanabilecek.

Vakıf Katılım açıklamasına göre, katılım finans sektörünün önemli oyuncularından Vakıf Katılım, fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye’ye ait olan küresel marka Togg’un T10X modelini satın almak isteyen müşterileri için özel finansman desteği paketi hazırladı.

Vakıf Katılım’ın özel finansman desteği yüzde 0,99 kâr payı oranıyla sunulacak

Çekiliş sonucu Togg T10X’i satın almaya hak kazanan müşteriler, Togg uygulaması Trumore üzerinden siparişlerinin hazırlandığını öğrenmelerini takiben Vakıf Katılım şubeleri üzerinden 36 ay vade ile finansman kullanabilecekler.

Vakıf Katılım müşterileri ayrıca, çok yakında şubeye gitmelerine gerek kalmadan dijital ortamda finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Böylece hızlı, kolay ve eş zamanlı olarak finansmana erişebilecekler.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik , Türkiye’nin kalkınması için birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket etmek gerektiğini dile getirdi.

Çelik, şunları kaydetti:

"Vakıf Katılım olarak vatandaşlarımızın Togg T10X modeline en uygun finansal koşullarda sahip olabilmeleri için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettik.

29 Ekim 2022’de banttan inen ilk akıllı cihazın hemen ardından verdiğimiz söz üzerine yüzde 0,99 kâr payı oranı ile çok özel bir finansman imkanı hazırladık.

Finansman paketimizle Togg T10X modelini satın almak isteyen vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı ve avantajı sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Togg’da olduğu gibi milli projeleri desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz."

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin böyle tescil edilmesini kabul etmeyeceğimÖnceki Haber

Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş şampiyon olsa b...

Çinli firmalar iş birliği için Samsunda: İşlenmiş deniz ürünü alacaklarSonraki Haber

Çinli firmalar iş birliği için Samsunda:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar