160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uzunköprüde köpek ölümleriyle ilgili 4 belediye personeli adli kontrolle serbest

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzunköprüde köpek ölümleriyle ilgili 4 belediye personeli adli kontrolle serbest
Abone ol
Uzunköprü'de Köpek ölümleriyle Ilgili 4 Belediye Personeli Adli Kontrol şartıyla Serbest Bırakıldı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yaşanan köpek ölümleriyle ilgili gözaltına alınan 4 belediye personel, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Atık depolama tesisinde yaşanan köpek ölümleriyle ilgili 4 belediye personeli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan A.İ, Ö.B, G.K ve A.İ isimli şahıslar, adliyeye sevk edilmelerinin ardından mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, olayın kapsamlı bir şekilde araştırılacağı ve sorumluların tespit edilerek adalete teslim edilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Hayvan hakları savunucuları ve bölge halkı, olayın aydınlatılması ve sorumluların hesap vermesi için sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada itfaiye ekiplerinin yangınla mücadelesi sürüyor Önceki Haber

Manisada itfaiye ekiplerinin yangınla mü...

Ormanlık alana sıçrayan yangın havadan görüntülendi Sonraki Haber

Ormanlık alana sıçrayan yangın havadan g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar