160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uzmanlardan çığ uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzmanlardan çığ uyarısı
Abone ol
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Tarafından Yapılan Hava Tahmininde Bölge Genelinde Havanın Parçalı Ve çok Bulutlu, Gece Ve Sabah Saatlerinde Buzlanma Ve Don Olayı Görüleceği Tahmin Ediliyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmininde bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Erzurum ve çevresinde hava sıcaklığı mevsim normalleri altında seyretmesi beklenirken rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Uzmanlar buzlanma, don ve çığ tehlikesi uyarısında bulunarak, "Bölgemiz genelinde buzlanma ve don olayı ile yüksek kar örtüsü bulunan dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" dediler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sandıkçı: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz Önceki Haber

Başkan Sandıkçı: Kentsel dönüşüm çalışma...

1+1=Mutluluk projesi yüzleri güldürüyor Sonraki Haber

1+1=Mutluluk projesi yüzleri güldürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar