160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ustalarından kebap yapımını öğrendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ustalarından kebap yapımını öğrendiler
Abone ol
Adana’da Düzenlenen 'tescilli Adana Kebabı Eğitimi’ne Katılan 50 Kursiyer, Kebap Yapmanın Inceliklerini Ustalarından öğrendi.

Adana’da düzenlenen ’Tescilli Adana Kebabı Eğitimi’ne katılan 50 kursiyer, kebap yapmanın inceliklerini ustalarından öğrendi.

Adana Ticaret Odası’nın, Adana Kebap’ının gelecek kuşaklara aslına uygun lezzetiyle taşınabilmesi için 15’inci kez düzenlediği ’Tescilli Adana Kebabı Eğitimi’ başladı. ATOSEV tesislerinde iki gün sürecek uygulamalı eğitimde 50 kursiyer, Adana kebabı yapımını ustalarından öğrendi. Yarın da devam edecek eğitime katılan farklı meslek grubundan kursiyerler, ilk olarak etten kıyma yapımını ardından kıymanın şişe geçirilmesini ve mangalda pişirilmesini detaylı öğrendi. Eğitim veren ustaları dikkatle dinleyen kursiyerler, pratik yapmaya devam etti.

“Et ile ilgilenmeyi seviyordum”

Diyetisyen olan ve kursa katılan Zeynep Güngörmüş, “Adana Kebap’ın yapımını öğrenmek istedim ve kursa başvurdum. Et ile ilgilenmeyi zaten seviyordum. Kurs çok güzel ve çok faydalı. Adana Kebap’ın bilmediğim birçok püf noktasını bugün öğrendim” dedi.

Kursiyer olan gazeteci Memiş Akçam ise kebap yapımının inceliklerini öğrenmeyi hedeflediğini, eğitimin ardından ailesine sık sık kendi eliyle Adana kebabı yapacağını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sabancı Holding, ABD’de Yenilenebilir Enerji Portföyünü 500 MW’a ÇıkardıÖnceki Haber

Sabancı Holding, ABD’de Yenilenebilir En...

SEDAŞ 500 fidan diktiSonraki Haber

SEDAŞ 500 fidan dikti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar