160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Üsküdar Belediyesinden öğrencilere İstanbulkart abonman desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üsküdar Belediyesinden öğrencilere İstanbulkart abonman desteği
Abone ol
üsküdar Belediyesi’nden öğrencilere Istanbulkart Abonman Desteği

Üsküdar Belediyesi tarafından, Önlisans ve Lisans öğrencilerine, 2024-2025 Eğitim Yılında aylık abonman desteği başlatıldı. Başvurular 26 Eylül ile 13 Ekim tarihleri arasında alınacak.

Üsküdar Belediyesi, öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Önlisans ve Lisans öğrencilerinin yol masraflarına destek olmayı amaçlayan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal bir projesini daha hayata geçirdi. 5 bin öğrenciye yapılacak destek, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınacak. Aylık “İstanbulkart” abonman desteğine başvurular, “Vukuatlı nüfus kayıt örneği”, “Öğrenci Belgesi”, “IBAN bilgisini gösterir belge” ve öğrencinin “SGK hizmet döküm belgesi” ile yapılacak.

Başvurular 13 Ekim Pazar gününe kadar sürecek. Başvuruları kabul edilen öğrenciler 2024-2025 Eğitim yılında aylık İstanbulkart abonman desteğine hak kazanacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Restoran cinayeti davasındaki iki sanık beraat ettiÖnceki Haber

Restoran cinayeti davasındaki iki sanık...

Başkan Palancıoğlu: “Melikgazide metruk yapı bırakmayacağız”Sonraki Haber

Başkan Palancıoğlu: “Melikgazide metruk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar