29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Uşakta ilk kez Color Fest düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşakta ilk kez Color Fest düzenlendi
Abone ol
UŞAK’TA GENÇKUŞAKFEST KAPSAMINDA DÜZENLENEN COLOR FEST’TE RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI. ETKİNLİK ÖNCESİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNAN UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN DA GENÇLERE SESLENEREK, “GENÇ KUŞAK PROJEMİZDE, HEPİNİZE UŞAK’TA YAŞAMAYI KEYİFLİ HALE GETİRMEYİ HEDEF OLARAK KENDİMİZE İLKE EDİNDİK” DEDİ.

Uşak’ta devam eden GençKuşakFest’te düzenlenen Color Fest enkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlik öncesinde açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da gençlere seslenerek, “Genç Kuşak projemizde, hepinize Uşak’ta yaşamayı keyifli hale getirmeyi hedef olarak kendimize ilke edindik” dedi.


Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak, üniversite öğrencileri ve gençler için çeşitli etkinlikleri içerisinde bulunduran GençKuşakFest’i dün başlattı. Festivali çeşitli etkinler düzenlenirken bugün akşam 18.00’da Ata Park Meydanı’nda binlerce kişinin katıldığı Color Fest düzenlendi. Katılımcılara boya dağıtımı öncesinde sahneye çıkan Mehmet Çakın, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Çakın, “Genç Kuşak projemizde, hepinize Uşak’ta yaşamayı keyifli hale getirmeyi hedef olarak kendimize ilke edindik. Bizlerin tek isteğimiz var, Sizden Uşak’ta güzel bir gençlik dönemi geçirin. Vatan’ını, milletini seven, bu uğurda gayret eden, çabalayan insanlar olun. Ama bir taraftan da böyle güzel festivallerde eğlenin, coşun istiyoruz” dedi.



Açıklamaların ardından katılımcılara boya da dağıtan Başkan Çakın, sonrasında festivale katılarak boyalar sıktı. DJ eşliğinde çeşitli danslarla düzenlenen etkinlikte havadan ve yerden renkli görüntüler ortaya çıktı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Spor Toto Süper Lig: Aytemiz Alanyaspor: 3 - Gaziantep FK: 0 (Maç sonucu)Önceki Haber

Spor Toto Süper Lig: Aytemiz Alanyaspor:...

Rusyanın Azovstal fabrikasına fosfor bombası ile saldırı düzenlediği iddia edildiSonraki Haber

Rusyanın Azovstal fabrikasına fosfor bom...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar