27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Uşak Belediyesi ilk iftar yemeğini Dikilitaş Mahallesinde düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşak Belediyesi ilk iftar yemeğini Dikilitaş Mahallesinde düzenledi
Abone ol
Uşak Belediyesi Bu Yıl Ilk Olarak Iftar Yemeğini Dikilitaş Mahallesi’nde Gerçekleştirildi.

Uşak Belediyesi bu yıl ilk olarak iftar yemeğini Dikilitaş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberliği güçlendiren, ihtiyaç sahibi vatandaşların tebessümüne sebep olan toplu iftar yemeği; Dikilitaş Camii önünde kurulan binlerce kişilik dev sofrada halkın bir araya gelmesiyle gerçekleşti. Çeşitli etkinliklerle alanda toplanan vatandaşlar, palyaço ve yüz boyama etkinliklerine çocuklarıyla birlikte katıldı. Ardından Hacivat Karagöz orta oyunu ile Aşuk - Maşuk oyununu izleyen vatandaşlar, Kent Orkestrasının muhteşem performansıyla sergilediği tasavvuf dinletisini dinleyerek semazen gösterisini izledi.

Sonrasında dualar eşliğinde ezanı bekleyerek sabrın ve nefis terbiyesinin hikmetine varan kalabalık; topun atılmasıyla birlikte ezan eşliğinde oruçlarını açtı.İftar yemeği programında vatandaşla iç içe olan ve onlarla sohbet etme imkânı bulan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; Ramazan ayının tüm güzelliklerini vatandaşlarla birlikte yaşamayı arzu ettiklerini söyledi.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; "Kıymetli Dikilitaşlı hemşerilerim geleneksel iftar programlarımızın ilkini Dikilitaş Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle hizmetin ve ilginin en iyisini her zaman Dikilitaş’a getirmek konusunda bir kez daha söz veriyorum. Ramazan Ayının tüm güzelliklerini sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyor, duanızı ve desteğinizi bekliyorum." ifadelerini kullanarak konuşmasını noktaladı.

Binlerce Güzel Kalp, Binlerce Tebessüm

Oruçların açılması ve iftar yemeklerinin yenmesiyle birlikte ailelere çay ve pamuk şeker ikramları gerçekleşti. Programda bulunan yoğun kalabalık Başkan Çakın’a bugüne kadar Dikilitaş’a sunduğu hizmetleri için teşekkürlerini iletti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin'de kayısı ağaçları görsel şölen sunduÖnceki Haber

Mersin'de kayısı ağaçları görsel şölen s...

Ahmet Metin Genç: “İnşallah 31 Martta hemşerilerimizin tercihiyle yeni bir hizmet döneminin başlangıcını yapacağız”Sonraki Haber

Ahmet Metin Genç: “İnşallah 31 Martta he...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar