160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ünlü yazar Aydında söyleşiye katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü yazar Aydında söyleşiye katıldı
Abone ol
EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖREN “YAZARLAR EFELER’DE BULUŞUYOR” ETKİNLİĞİNİN YENİ KONUĞU GAZETECİ-YAZAR AYŞE KULİN OLDU.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından hayata geçirilen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören “Yazarlar Efeler’de Buluşuyor” etkinliğinin yeni konuğu Gazeteci-Yazar Ayşe Kulin oldu.



Efeler halkının beğeniyle takip ettiği “Yazarlar Efeler’de Buluşuyor” etkinliği önemli isimleri kentte ağırlamayı sürdürüyor. Daha önce Sinan Meydan, Nebil Özgentürk, Yekta Kopan gibi usta kalemlerin yer aldığı etkinliğe bu kez, kitaplarında ele aldığı toplumsal konular ile milyonlarca kişinin sesi olan ve romanları beyaz perdeye taşınan ödüllü yazar Ayşe Kulin konuk oldu. Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Başkan Atay, eşi Güneş Atay ile birlikte katıldı. Kulin’i dinlemek için gelen vatandaşlar salonu doldurdu. Seyircilerin bir kısmı, bu özel anları bahçeye kurulan dev ekrandan takip etti. Her anı dolu dolu geçen buluşma sonunda Kulin, hayranlarına imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi.



Etkinlik sonunda sahneye çıkan ve usta yazara çiçek takdim eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Ayşe Kulin’e hitap ederken; ‘Türkiye’nin en cesur yazarı, dili en akıcı şekilde kullanan yazar, insanlığa önemli değerler kazandıran yazar’ seçenekleri arasında kararsız kaldım. Nasıl hitap etmeliyim? diye eşime de sordum. Eşim, sadece Ayşe Kulin demen yeterli. Çünkü onu sadece Türkiye değil dünya tanıyor dedi. Gerçekten de öyle o sadece Ayşe Kulin. Kıymetli yazarımızı ağırlamaktan onur, gurur ve mutluluk duyduk. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.



Efeler’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kulin, Başkan Atay’ın Efeler’e kazandırdığı projelerle ilgili de konuştu. Ayşe Kulin, “Beni Efeler’e çağırarak onur verdiniz. Güzel Efeler’imizi sizin sayenizde gezdim ve gördüm. Ne kadar doğru işler yaptığınızı ve düğmeyi baştan doğru iliklediğinize şahitlik ettim. Tüm projeleri gözlerim dolarak gezdim. Çok duygulandım, umarım uzun yıllar hizmetleriniz devam eder” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Nuri Tutar: “Ayakta başlayan enboli ölüme kadar götürebilir” Önceki Haber

Prof. Dr. Nuri Tutar: “Ayakta başlayan e...

Saathane Meydanı aslına dönüyor Sonraki Haber

Saathane Meydanı aslına dönüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar