160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ülkeyi yasa boğan depremde miniklerden duygulandıran hareket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkeyi yasa boğan depremde miniklerden duygulandıran hareket
Abone ol
BÜYÜK YIKIMA SEBEP OLAN DEPREMLERİN YARALARI SARMAK İÇİN 7'DEN 70'E BÜTÜN VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU. ANNE VE BABALAR AYNİ YARDIMLARINI SÜRDÜRÜRKEN ÇOCUKLAR İSE KUMBARALARINI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDEREREK DEPREMZEDELERE DUYGU DOLU MEKTUP YOLLADI.

Büyük yıkıma sebep olan depremlerin yaraları sarmak için 7’den 70’e bütün vatandaşlar seferber oldu. Anne ve babalar ayni yardımlarını sürdürürken çocuklar ise kumbaralarını deprem bölgesine göndererek depremzedelere duygu dolu mektup yolladı.


Tüm ülkeyi yasa boğan depremle ilgili 7’den 70’e tüm vatandaşlar yardımlarını esirgemiyor. Büyük felakete yol açan deprem dolayısıyla yaralar sarılmaya çalışılıyor. Dilovası Belediyesi, AFAD ve Dilovası Kızılay Şubesi’nin başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Anne ve babalar ayni yardımlarını toplama bölgelerini getirirken Emir Görkem Akagündüz, Sümeyye Ravza Turak ve Elif Sahra Sözen isimli çocuklar ise kumbaralarını depremzedelere gönderdi. Yazılan mektupta ise “Ben Miraç, 10 yaşındayım. Sizin adınıza çok üzüldüm. Kendimi sizin yerinize koydum. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Allah şifa versin. Dualarımız sizinle, çok üzgünüm” açıklaması bulundu.


Çocukların davranışları ve duygu dolu mesajları göz doldurdu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrumdan deprem bölgesine 52 araç sevk edildiÖnceki Haber

Bodrumdan deprem bölgesine 52 araç sevk...

Tekkeköyden afet bölgesine yardım seferberliği: İş makinesi ve 9 tır yardımSonraki Haber

Tekkeköyden afet bölgesine yardım seferb...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar