160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ülkenin doğusunda kar, Marmariste deniz keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkenin doğusunda kar, Marmariste deniz keyfi
Abone ol
TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNDA SOĞUK VE KAR YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLURKEN, SAHİL KASABALARINDA DA VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ HAVA GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARTIRKEN, MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE HALK PLAJI VE UZUNYALI PLAJI'NDA BALIK TUTAN VE DENİZE GİREN VATANDAŞLAR GÖNÜLLERİNCE BİR GÜN GEÇİRİYOR.

Türkiye’nin doğusunda soğuk ve kar yağışlı hava etkili olurken, sahil kasabalarında da vatandaşlar güneşli hava güneşli havanın tadını çıkartırken, Muğla’nın Marmaris ilçesinde halk plajı ve Uzunyalı Plajı’nda balık tutan ve denize giren vatandaşlar gönüllerince bir gün geçiriyor.



Hava sıcaklığının 20 dereceye çıktığı Marmaris’te özellikle yerleşik yaşayan yabancılar Aralık ayında da denize girmeye devam ediyorlar. Olta balıkçıları ise oltalarını denize atarak balık avlamayı sürdürüyor. 66 yaşındaki Selahattin Damaroğlu, "Uzun zamandır balık yok. Biz de ’sadece balıkta geçen zaman ömürden yemezmiş derler’ diyerek hobi olarak balık beklemeye devam ediyoruz. Az önce üç genç hanım denize giriyordu, eskiden böyle havalarda bizde girerdik, Marmaris için normal bir durum’’ dedi.



Ailesi ile Rusya’dan gelerek Marmaris’e yerleşen ve her gün denize girdiğini belirten Katarina İvakin, "Denize girmeyi, yüzmeyi çok seviyorum. Suyun sıcaklığı yüzmek için gayet güzel. Rusya’da şu an eksi 15 derece hava var" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Menderes Nehri kirliliğine Bakanlık el attıÖnceki Haber

Büyük Menderes Nehri kirliliğine Bakanlı...

Kocaeli'nde Tarlaya giderken devrilen traktörün altında hayatını kaybettiSonraki Haber

Kocaeli'nde Tarlaya giderken devrilen tr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar