160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türklerin Rumeliye ilk geçişlerinin 671inci yıl dönümü kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türklerin Rumeliye ilk geçişlerinin 671inci yıl dönümü kutlandı
Abone ol
çanakkale’nin Lapseki Ilçesine Bağlı çardak Beldesinde Türklerin Anadolu’dan Rumeli’ye Geçişi Ve Gelibolu Ilçesinin Fethinin 671. Yıl Dönümü Düzenlenen Törenle Kutlandı.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Türklerin Anadolu’dan Rumeli’ye geçişi ve Gelibolu ilçesinin fethinin 671’inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Lapseki’ye bağlı Çardak beldesinde Türklerin Anadolu’dan Rumeli’ye geçişi ve Gelibolu ilçesinin fethinin 671’inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Törene, Vali Ömer Toraman, Lapseki Kaymakamvekili Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çardak beldesindeki Gazi Yakup Bey’in mezarına çiçek sunumu ve yapılan duaların ardından mehteran eşliğinde Çardak sahili Çamlık mevkisindeki tören alanına geçildi. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve şiirlerin okunmasının ardından Çardak Halk Dansları Topluluğunun gösterileriyle devam eden tören mehteran konseriyle sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan çiftçilere anız yakmama eğitimiÖnceki Haber

Jandarmadan çiftçilere anız yakmama eğit...

Nalbantlık yok olmasın diye direniyorSonraki Haber

Nalbantlık yok olmasın diye direniyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar