
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçükler Hokey Türkiye Birinciliği müsabakaları Osmaniye’de başladı. 12 il ve 220 sporcunun katıldığı turnuvada heyecan dorukta!
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hokey Küçükler (Erkek-Kız) Türkiye Birinciliği müsabakaları, 12 Haziran itibarıyla Osmaniye Hokey Sahası’nda başladı.
16 Haziran’a kadar sürecek olan turnuvada, 2013-2014 doğumlu 220 sporcu (110 kız, 110 erkek) kıyasıya mücadele ediyor.
Müsabakalar, görkemli bir açılış töreniyle başladı. Sporcuların yanı sıra antrenörler, idareciler ve protokol üyeleri de törende yer aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yapılan konuşmalar ve tören geçişiyle organizasyon resmen start aldı.
Açılışta konuşan yetkililer, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak katılımcılara başarılar diledi.
Turnuvaya katılan iller arasında Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Van, İstanbul, Zonguldak, Denizli ve Samsun yer alıyor.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlar, Osmaniye’de hem centilmenlik hem de rekabet ruhuyla bir araya geliyor.

Yorum Yazın