160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Türk Hava Yolları DBB Süper Kupa: Almanya: 73 - Türkiye: 71

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Hava Yolları DBB Süper Kupa: Almanya: 73 - Türkiye: 71
Abone ol
Fıba 2025 Avrupa şampiyonası’nda Mücadele Edecek Olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Türk Hava Yolları Dbb Süper Kupa’daki Ilk Maçında Almanya’ya 73-71 Mağlup Oldu.

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Türk Hava Yolları DBB Süper Kupa’daki ilk maçında Almanya’ya 73-71 mağlup oldu.

Ay-yıldızlılar müsabakaya Shane Larkin, Kenan Sipahi, Cedi Osman, Ercan Osmani ve Alperen Şengün beşiyle başladı. Milliler ilk periyodu 25-17 üstün tamamlarken, devreyi de 35-28 önde tamamladı. Üçüncü periyodu da 51-49 üstün bitiren ay-yıldızlılar, son periyotta istediği performansı sergileyemeyerek salondan 73-71 mağlup ayrıldı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda Alperen Şengün 25 sayı - 9 ribaund - 4 asist ile, Cedi Osman ise 15 sayı - 3 ribaundla oynadı. Almanya’da Dennis Schröder 22 sayı kaydetti.

Milliler turnuvanın üçüncülük maçında Çekya/Sırbistan maçının kaybedeni ile 16 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da karşılaşacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaman Valiliği: Orman yangınına 137 personel ve 3 helikopterle müdahale ediliyor Önceki Haber

Karaman Valiliği: Orman yangınına 137 pe...

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 3 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç sonucu) Sonraki Haber

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 3 - Fat...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar