160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türk futbol kulübü, Almanyada Eyalet Ligine yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk futbol kulübü, Almanyada Eyalet Ligine yükseldi
Abone ol
ALMANYA’NIN OFFENBACH ŞEHRİNDE 1987’DE KURULAN TÜRKSPOR OFFENBACH FUTBOL KULÜBÜ, SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAYARAK EYALET LİGİ’NE YÜKSELDİ.

Almanya’nın Offenbach şehrinde 1987’de kurulan Türkspor Offenbach Futbol Kulübü, sezonu şampiyon tamamlayarak Eyalet Ligi’ne yükseldi.


Başkanlığını Mehmet Çavuşoğlu’nun ve Teknik Direktörlüğünü Ufuk Eroğlu’nun yaptığı Türkspor Offenbach, 1987’de Almanya’nın Offenbach şehrinde kuruldu. Türk spor kulübü, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayarak Eyalet Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Etkili bir futbol ortaya koyan Türkspor Offenbach, ligin bitimine 3 hafta kala 27. haftada şampiyonluğunu ilan etti.


Offenbach şehrinin tek Türk takımı olan Türkspor Offenbach, şampiyonluk kutlamalarını pazar günü birçok ünlünün katılımı ile "My Fest Germany" adı altında 15 bin kişi yapacak.


Takımın bu sezonki gol yükünü 26 golle Alpay Ertas ve 23 golle Abdullah Tamac çekti. Büyük oranla Türk kökenli gençlerden oluşan Türkspor Offenbach’ın son maçına 2 binden fazla Türk vatandaşı büyük ilgi gösterdi. Frankfurt Başkonsolosu, birçok Türk iş adamı, Offenbach Belediye Başkanı ve Türk kökenli siyasetçilerin de izlediği maça ilgi yoğun oldu.


Offenbach son karşılaşmada rakibi FV 06 Sprendlingen takımını yenerek şampiyonluk yaşadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vestelden Çoruma yeni nesil mağazaÖnceki Haber

Vestelden Çoruma yeni nesil mağaza

Uzmanından uyarı: “Aileler LGS öncesi gençlerin motivasyonuna destek olmalı”Sonraki Haber

Uzmanından uyarı: “Aileler LGS öncesi ge...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar