28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Turhal da Halk Ekmek büfeleri hizmet vermeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turhal da Halk Ekmek büfeleri hizmet vermeye devam ediyor
Abone ol
Turhal Belediyesi, Geçtiğimiz Yıl Hizmete Giren Halk Ekmek Büfeleriyle Turhallıları Kaliteli Ekmeğe Uygun Fiyata Buluşturmaya Devam Ediyor.

Turhal Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete giren halk ekmek büfeleriyle Turhallıları kaliteli ekmeğe uygun fiyata buluşturmaya devam ediyor.

Turhal Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği projelerle vatandaşların ev ekonomilerine katkı sağlamaya devam ediyor. Vatandaşların ekmek ihtiyacını uygun fiyata karşılayabileceği Turhal Belediyesi Halk Ekmek büfelerini vatandaşların hizmetine sunan Turhal Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli ekmekleri, kar payı gözetmeden uygun fiyatlarla vatandaşlarla buluşturuyor. Turhal Halk Ekmek büfeleri, ilçenin 4 ayrı noktasında hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, Merkez Cami önü, Yavşan Caddesi, Kaymakam Çeşmesi Kavşağı ve Çivril Deresi büfesinde uygun fiyatlarla ekmek alışverişi gerçekleştirebiliyor. İlçede plan dâhilinde Turhal Halk Ekmek büfelerinin arttırılacağını ifade eden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve lezzetli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayarak, ev ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır" dedi.

‘Aile Ekonomisine ve Sağlığa Uygun‘

Turhal Belediyesi Halk Ekmek büfeleriyle, katkısız ve sağlıklı ekmekleri, uygun fiyatlarla vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Vatandaşlarımızın hem ekonomilerine hem de sağlığına uygun olan ekmeklerimizi halkımızla buluşturuyoruz. Turhal Halk Ekmek büfelerimizde, temiz ortamlarda, el değmeden üretilen ekmekleri, piyasa geneline oranla uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla erişerek, ev ekonomilerine bir nebze de olsa katkı sağlamak. İnşallah, planlamalarımız dâhilinde ilçemizin farklı noktalarında da Turhal Halk Ekmek büfelerinin açılışlarını gerçekleştirerek sayılarını arttırmayı planlıyoruz" Şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Talasta bu pazar ‘Antika Pazarı varÖnceki Haber

Talasta bu pazar ‘Antika Pazarı var

Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldüSonraki Haber

Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar