160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Trabzonspor, Avusturyaya gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor, Avusturyaya gitti
Abone ol
Trabzonspor, Uefa Avrupa Ligi 3. ön Eleme Turu Rövanş Maçında Deplasmanda Rapid Wien Ile Karşılaşacağı Maç Için Avusturya'ya Gitti.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda Rapid Wien ile karşılaşacağı maç için Avusturya’ya gitti.

Bordo-maviiller , Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 10.30 sıralarından Avusturya’ya hareket etti. Karadeniz ekibinde 24 futbolcu yer aldı. Takımın yeni transferi Batagov da kafilede yer aldı.

Trabzonspor’un Rapid Wien maçı kafilesinde Uğurcan Çakır, M.Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, Borna Barisic, Arif Boşluk, Eren Elmalı, Ali Şahin Yılmaz, Rayyan Baniya, Arseniy Batagov, Stefano Denswil, John David Lundstram, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Batista Mendy, Enis Bardhi, Umut Güneş, Edin Visca, Cihan Çanak, Trezeguet, Anthony Nwakaeme, bu Denis Dragus, Enis Destan ve Salih Malkoçoğlu yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Üniversitesi yüzde 99 oranında dolduÖnceki Haber

Atatürk Üniversitesi yüzde 99 oranında d...

Gümrük muhafaza ekiplerinden Ambarlı Limanında kaçak optik malzeme operasyonuSonraki Haber

Gümrük muhafaza ekiplerinden Ambarlı Lim...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar