160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tortumda doğan her bebek için bir fidan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tortumda doğan her bebek için bir fidan
Abone ol
Erzurum’un Tortum Ilçesinde, Doğan Her Bebek Için Bir Fidan Dikimi Kapsamında Fidanlar Toprakla Buluştu.

Erzurum’un Tortum ilçesinde, doğan her bebek için bir fidan dikimi kapsamında fidanlar toprakla buluştu.

2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında, Tortum Kaymakamlığı öncülüğünde , Tortum Belediyesi, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tortum-Uzundere Yerel Eylem Grubu işbirliğiyle "Tortum Yeni Doğan Bebekler Hatıra Ormanı"na meyve fidanı dikimi etkinliği yapıldı.

Programa Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, eşi Tuğba Bayram, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, Orman Bölge ve İl Tarım ve Orman yetkilileri, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sefa Haki, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programa katılan aileler, bebekleriyle fidan dikimi yaptılar. Ayrıca Atatürk İlkokulu öğrencilerine ağaç sevgisini aşılamak amacıyla fidan dikimi yaptırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda usulsüz hayvan sevk belgesi operasyonu: 9 şüpheli gözaltında Önceki Haber

Ağrıda usulsüz hayvan sevk belgesi opera...

Çinliler sürdürülebilir enerji için Erzurumda Sonraki Haber

Çinliler sürdürülebilir enerji için Erzu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar