Toprakkale’de düzenlenen hayır çarşısında kumbaralarındaki birikimlerini Filistin’e bağışlayan öğrenciler, Kaymakam Volkan Özer tarafından makamında kabul edilerek ödüllendirildi.
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde düzenlenen hayır çarşısı etkinliğinde, anlamlı bir davranış sergileyen öğrenciler takdir topladı.
Etkinlikte, Filistin için hazırlanan yardım kampanyasına kumbaralarındaki tüm birikimlerini bağışlayan öğrenciler, örnek bir dayanışma örneği gösterdi.
Duyarlılıklarıyla dikkat çeken öğrenciler, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer tarafından makamında kabul edildi.
Kaymakam Özer, yardımseverlikleri ve sergiledikleri hassasiyetten dolayı öğrencileri tebrik ederek kendilerine hediyeler takdim etti.
Kaymakam Özer, öğrencilerin bu davranışının toplumda farkındalık oluşturduğunu belirterek, genç neslin yardımseverlik bilinciyle yetişmesinin önemine vurgu yaptı.
Yorum Yazın