160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tekirdağda yol çöktü, otomobil çukura saplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağda yol çöktü, otomobil çukura saplandı
Abone ol
Tekirdağ çorlu'da Yağışlı Havada çöken Asfalt Yolda Mahsur Kalan Otomobil, Kepçenin 2 Saatlik çalışmasıyla Kurtarıldı.

Tekirdağ Çorlu’da yağışlı havada çöken asfalt yolda mahsur kalan otomobil, kepçenin 2 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Olay, Reşadiye Mahallesi Mehmet Ağa Sokak’ta meydana geldi. Görkem Bakiş idaresindeki 59 AHL 084 plakalı otomobil, yağmur suyuyla kaplı yolun çökmesi sonucu çukura saplandı. Aracını çukurdan çıkaramayan Bakiş’ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşların da çabası sonuç vermeyince durum belediye ekiplerine bildirildi. Otomobil yaklaşık 2 saat sonra belediye kepçesi yardımıyla saplandığı yerden çıkarıldı.

Sürücü Görkem Bakiş, “Arabamla hemen üst sokaktaki evime doğru giderken, su birikintisi dolayısıyla çukuru ne yazık ki fark edemedim. Aracımın sağ tekerleğini saplandığı yerden bir türlü kurtaramadık. Polisi ve belediyeyi arayıp yardım istedik. Belediye kepçesi geldi, aracımı düştüğü yerden çıkardı. Maddi hasarım var” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menajer soruşturmasında ifade veren Serenay Sarıkaya: Dişimle, tırnağımla bu günlere gelmişim, bu bir itibarsızlaştırma çabası ama sorun değilÖnceki Haber

Menajer soruşturmasında ifade veren Sere...

Müzeler aracılığıyla sanat sevgisi aşılanıyorSonraki Haber

Müzeler aracılığıyla sanat sevgisi aşıla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar