160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

TED, Meclisin kuruluşu ve çocuklar için ses verecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TED, Meclisin kuruluşu ve çocuklar için ses verecek
Abone ol
TED SENFONİ ORKESTRASI, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLAMAK İÇİN SAHNE ALACAK.

TED Senfoni Orkestrası, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için sahne alacak.


Notalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için birbirini kovalayacak. Türk Eğitim Derneği (TED) bünyesindeki, Türkiye’nin ilk ve tek amatör senfoni orkestrası olma unvanını elin de bulunduran, TED Senfoni Orkestrası 15. yaşını bayramla kutluyor. Şef Ahmet Ünlü yönetiminde, Cumhuriyet’in timsali Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü ve geleceğin mimarı çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için sahne alacak. Orkestraya, ses sanatçısı Dilek Türkan eşlik edecek. 23 Nisan Cumartesi saat 20:30’da Ata Sahne’de düzenlenecek konserin biletlerine internetten ulaşılabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAHİBde yeni yönetim görev dağılımı yaptıÖnceki Haber

GAHİBde yeni yönetim görev dağılımı yapt...

Miniklerden sevimli Elazığ halayıSonraki Haber

Miniklerden sevimli Elazığ halayı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar