Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Alembey Mahallesi’nde bulunan Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresinde 3 bin metrekare kilit parke çalışmasıyla sosyal tesisin ulaşılabilirliğini artırıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü hizmet seferberliğiyle vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Elbistan’ın kırsal mahallelerinden Alembey’de önemli bir üstyapı çalışması başlatıldı.
Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Alembey Mahallesi’nde hizmet veren Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresi 3 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor.
Çalışmalarla birlikte hem tesisin ulaşılabilirliği artırılıyor hem de çevre düzenlemeleriyle modern bir görünüm kazandırılıyor.
Proje sayesinde özellikle zemin bozulmalarının ve ulaşım zorluklarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Taziye ziyaretine gelen vatandaşlar için daha elverişli ve konforlu bir ortam oluşturulurken, sosyal tesisin bölge halkına daha verimli hizmet vermesi sağlanıyor.
Yorum Yazın