160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tavşanlıda öğrenciler kendi yaptıkları kostümlerle çocukları eğlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tavşanlıda öğrenciler kendi yaptıkları kostümlerle çocukları eğlendirdi
Abone ol
Tavşanlı'da öğrenciler Kendi Yaptıkları Kostümlerle çocukları Eğlendirdi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Haymeana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, derslerde büyük bir özenle hazırladıkları rengarenk kostüm ve aksesuarları kullanarak, ilçedeki anaokulu öğrencilerine yönelik özel gösteriler sundu.

Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Minik öğrencilerin neşeli kahkahalarıyla yankılanan etkinliklerde, Haymeana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sevimli karakterlere bürünerek miniklere unutulmaz anlar yaşattılar. Masal kahramanlarından çizgi film karakterlerine kadar çeşitli kostümlerle sahneye çıkan lise öğrencileri, dansları ve şarkılarıyla anaokullu miniklerin büyük beğenisini topladılar.

Etkinlikler, 23 Nisan coşkusunu erken yaşlarda aşılamayı ve meslek lisesi öğrencilerinin uygulama becerilerini geliştirmeyi amaçladı. Hazırladıkları gösterilerle hem eğlendiren hem de eğitici içerikler sunan lise öğrencileri, geleceğin çocuk gelişim uzmanları olarak şimdiden önemli bir deneyim kazandılar. Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, bu keyifli ve anlamlı etkinlik için Haymeana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüpün patladığı yangın korkuttuÖnceki Haber

Tüpün patladığı yangın korkuttu

Hakkarinin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılıSonraki Haber

Hakkarinin düşman işgalinden kurtuluşunu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar