160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tatil bölgesi sağanak yağışa teslim oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tatil bölgesi sağanak yağışa teslim oldu
Abone ol
Kurban Bayramı Tatilini Akçakoca’da Geçirmek Için Ilçeye Akın Edenler, Sabah Saatlerinde Sağanak Yağışlara Uyandı. Tatil Bölgesi Sağanak Yağışların Da Etkisi Ile Sular Altında Kaldı.

DÜZCE (İHA) – Kurban Bayramı tatilini Akçakoca’da geçirmek için ilçeye akın edenler, sabah saatlerinde sağanak yağışlara uyandı. Tatil bölgesinde yağışların da etkisi ile bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yağışlar etkili oldu. Kurban Bayramı tatilini Akçakoca’da geçirmek için bölgeye akın eden vatandaşlar sabah saatlerinde sağanak yağış ile güne başladı. Etkili olan yağış ilçe merkezini sular altında bıraktı. Su taşkınları sebebi ile Akevler, Çuhallı bölgelerinde cadde ve sokaklar göle döndü. İlçe merkezine girişte etkili olan sağanak yağış sebebi ile sular altında kalırken, sürücüler güzergahta dikkatli hareket sağlıyor. Akçakoca Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına başlarken, polis ekipleri de sürücülerin daha dikkatli olmasını istiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce kişinin akın ettiği o sahilden tatilcileri üzecek haber Önceki Haber

Binlerce kişinin akın ettiği o sahilden...

TDKTnin kuruluş konferansı Ankarada yapıldı Sonraki Haber

TDKTnin kuruluş konferansı Ankarada yapı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar