160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tarsusta çocuklar gölge oyunu ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarsusta çocuklar gölge oyunu ile buluştu
Abone ol
Tarsus Belediyesinin, Kültürel Mirası Yaşatmak Ve Gelecek Nesillere Aktarmak Amacıyla Düzenlediği Etkinlikler Kapsamında Sahnelenen 'karagöz-bitirim Bebe' Adlı Gölge Oyunu, Minik Izleyicilerin Büyük Beğenisini Kazandı.

Tarsus Belediyesinin, kültürel mirası yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında sahnelenen ’Karagöz-Bitirim Bebe’ adlı gölge oyunu, minik izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat ve Kültür Akademisinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli diyaloglarıyla hem güldü hem de öğrendi. Renkli ve neşeli anların yaşandığı gösteri sırasında, çocukların meraklı bakışları ve kahkahaları etkinliğe ayrı bir canlılık kattı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, çocuklara yönelik sanatsal ve kültürel etkinlikleri artıracaklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Çocuklarımızın geleneksel sanatlarımızla tanışmasını çok önemsiyoruz. Karagöz ve Hacivat, sadece bir eğlence değil, aynı zamanda kültürel hafızamızın bir parçası. Onları yeni nesillerle buluşturmak bizler için büyük bir mutluluk. Tarsus Belediyesi olarak çocuklarımızın hem öğrenip hem de keyifli vakit geçirebileceği etkinliklere devam edeceğiz."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geleceğin bilim insanlarının projeleri, Samsunda yarışıyor Önceki Haber

Geleceğin bilim insanlarının projeleri,...

Mandıra Filozofu Atakuma geliyor Sonraki Haber

Mandıra Filozofu Atakuma geliyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar