160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tarım arazisi üzerindeki kaçak depo yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım arazisi üzerindeki kaçak depo yıkıldı
Abone ol
Osmangazi Belediyesi, Bursa Ovası üzerinde Imara Uygun Olmayan Yapıları Tespit Edip Yıkarak, Verimli Tarım Arazilerinin Kaçak Yapılaşma Ile Zarar Görmesini Engelliyor.

Osmangazi Belediyesi, Bursa Ovası üzerinde imara uygun olmayan yapıları tespit edip yıkarak, verimli tarım arazilerinin kaçak yapılaşma ile zarar görmesini engelliyor.

Tarım arazileri üzerine kaçak olarak inşa edilen konut, işyeri, fabrika ve depo gibi yapılar Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından tek tek tespit edilerek yıkılıyor. Tarım arazilerini mercek altına alan Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ahmetbey Mahallesi’nde ruhsatsız olarak inşa edildiği belirlenen bir depoyu yıktı.

Yürürlükteki kanunlar çerçevesinde hareket eden belediye ekipleri, ruhsatsız deponun yıkımı için sabah erken saatlerde bölgeye gitti. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda, kaçak depo iş makinesi ile yıkıldı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınorduda keyifler yerindeÖnceki Haber

Altınorduda keyifler yerinde

Hepsiburada, Ramazan ayı indirimlerini başlattıSonraki Haber

Hepsiburada, Ramazan ayı indirimlerini b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar