160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tarihi Kaleiçindeki işgalci otelin tahliyesi gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarihi Kaleiçindeki işgalci otelin tahliyesi gerçekleştirildi
Abone ol
TAHLİYE EDİLEN BİNA, ANTALYA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ EK HİZMET BİNASI VE TURİZM DANIŞMA BÜROSU OLARAK HİZMET VERECEK.

Antalya’nın tarihi Kaleiçi’nde mülkiyeti Kültür ve Turizm Bakanlığına ait 11 odalı bir otelin, Antalya 4. İdare Mahkemesinin kararı sonrası tahliyesi sağlandı. Bina, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Turizm Danışma Bürosu olarak hizmet verecek.


Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, tesiste işgalci olarak bulunan Türkevi Otel yetkililerine yapılan tebligatlara rağmen binanın boşaltılmaması ve işgali uzatabilmek adına tesisin hileli olarak devredildiği ileri sürüldü. Bunun üzerine bugün tesiste tahliye işlemi gerçekleştirildi. Tahliye işleminde polis güvenlik önlemleri alırken, içerideki eşyalar otel personeli tarafından taşındı. Geçtiğimiz günlerde tespit için binaya gidildiğinde ise otel yetkilileri tarafından müdürlük bilgisi dışında 32 afetzedenin yerleştirildiği tespit edildi. Afetzedeler İl Kültür Müdürlüğü yetkililerince bilgilendirilerek, uygun diğer konaklama tesislerine yerleştirildi.


Tahliye edilen bina, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Turizm Danışma Bürosu olarak hizmet verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DESKİden deprem bölgesindeki altyapıya hayati müdahaleÖnceki Haber

DESKİden deprem bölgesindeki altyapıya h...

Kahramanmaraşlı işletmeci, depremzedeler için Ukraynadan dönüp ekmek dağıtmaya başladıSonraki Haber

Kahramanmaraşlı işletmeci, depremzedeler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar