160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Talasta bu pazar Maharetli Eller var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talasta bu pazar Maharetli Eller var
Abone ol
Talas Belediyesi’nin Kadın Girişimcilere Destek Amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi üretim Ve Işletme Kooperatifi Ile Birlikte Hayata Geçirdiği ‘maharetli Eller Kadın üretici Pazarı’, Yaz Mevsimiyle Birlikte Haziran Ayında Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor.

Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, yaz mevsimiyle birlikte haziran ayında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyon, 15 Haziran Pazar günü yine tezgâh açıyor.

Gerek el işi çalışmalar gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor.

Birbirinden kıymetli el emeği ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu pazara, vatandaşların yine yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arama kurtarma eğitimi alan personellere sertifikaları verildiÖnceki Haber

Arama kurtarma eğitimi alan personellere...

SBFden Dudak Damak Yarıkları ve Kraniyofasiyel Anomaliler Poster Sunum etkinliğiSonraki Haber

SBFden Dudak Damak Yarıkları ve Kraniyof...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar