19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Talasgücünün hedefi 24 puanı almak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talasgücünün hedefi 24 puanı almak
Abone ol
SPO BÖLGESEL AMATÖR LİG 6.GRUP TALASGÜCÜ'NÜN HEDEFİ 24 PUANI ALMAK (FOTOĞRAFLI) YÜKSEL YIKILMAZ KAYSERİ (İHA) - BÖLGESEL AMATÖR LİG 6.GRUP'TA MÜCADELE VEREN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR, KALAN 8 MAÇTAN 24 PUAN ÇIKARMAK HEDEFİNDE. BÖLGESEL AMATÖR LİG 6.GRUP LİDERİ SİNCAN BELEDİYESPOR'UN 4 PUAN GERİSİNDE BULUNAN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR, KALAN MAÇLARINI KAZANMAK İSTİYOR. 40 PUANI BULUNAN SARI LACİVERTLİLER KALAN MAÇLARINI KAZANIP LİGİ ZİRVEDE NOKTALAMAK VE PLAY-OFF GRUBUNA KALMAK İSTİYOR. GRUBUN TEK NAMAĞLUP TAKIMI TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR, BU HAFTA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI ESKİL BELEDİYESPOR VE SONRASINDA OYNAYACAĞI YOZGAT 1959 FK, HACILAR ERCİYESSPOR, NİĞDE BELEDİYESPOR, SİNCAN BELEDİYESPOR, YAHŞİHANSPOR, OSMANCIK BELEDİYESPOR VE BOZOKSPOR MAÇLARINI KAZANIP HEDEFİNE ULAŞMAK HESABINDA. ANTRENÖR HALİL ASLAN "BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ MAÇLARA ÇIKACAĞIZ. BU MAÇLARI KAZANIP HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ. BU SEZON TALASGÜCÜ'NÜ HEDEFE ULAŞTIRARAK KAYSERİ'YE BİR 3.LİG TAKIMI KAZANDIRMAK ARZUSUNDAYIZ" DEDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele veren Talasgücü Belediyespor, kalan 8 maçtan 24 puan çıkarmak hedefinde.


Bölgesel Amatör Lig 6. Grup lideri Sincan Belediyespor’un 4 puan gerisinde bulunan Talasgücü Belediyespor, kalan maçlarını kazanmak istiyor. 40 puanı bulunan sarı lacivertliler, kalan maçlarını kazanıp ligi zirvede noktalamak ve Play-Off grubuna kalmak istiyor.


Grubun tek namağlup takımı Talasgücü Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Eskil Belediyespor ve sonrasında oynayacağı Yozgat 1959 FK, Hacılar Erciyesspor, Niğde Belediyespor, Sincan Belediyespor, Yahşihanspor, Osmancık Belediyespor ve Bozokspor maçlarını kazanıp hedefine ulaşmak hesabında.


Antrenör Halil Aslan "Birbirinden önemli maçlara çıkacağız. Bu maçları kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu sezon Talasgücü’nü hedefe ulaştırarak Kayseri’ye bir 3. lig takımı kazandırmak arzusundayız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda ‘kesici aletle tehdit ederek yağmalama suçuna 2 tutuklamaÖnceki Haber

Vanda ‘kesici aletle tehdit ederek yağma...

İstanbulda baltalı oduncu dehşeti kamerada: Başına odunla vurulan genç felç kaldıSonraki Haber

İstanbulda baltalı oduncu dehşeti kamera...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar