160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Talasgücü zirveye göz koydu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talasgücü zirveye göz koydu
Abone ol
TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR BAŞKANI YUNUS İLOĞLU; DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ. BAŞKAN İLOĞLU, SON DAKİKA GOLLERİ İLE KAZANAN TAKIMI İÇİN DE "HERHALDE BU SEZON RAHAT BİR MAÇ İZLEMEK OLMAYACAK GİBİ" DEDİ.

Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu; devreyi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Başkan İloğlu, son dakika golleri ile kazanan takımı için de "Herhalde bu sezon rahat bir maç izlemek olmayacak gibi" dedi.


Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta liderlik mücadelesi veren Talasgücü Belediyespor, geride kalan hafta kazandığı Osmancık Belediyespor maçını son dakika golü ile kazanmanın mutluluğunu yaşarken Başkan Yunus İloğlu, "Kazandığımız için mutluyuz. Ama artık göğsümüzü gere gere, rahat maçlar izlemek istiyoruz" yorumu yaptı. Başkan Yunus İloğlu, bu hafta oynayacakları Bozokspor maçını da kazanıp devreye namağlup girmek istediklerini de ifade etti. İloğlu, “Yozgat’ta Bozokspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bazı eksiklerimiz var ama bu bahane olmayacak. Talasgücü olarak Yozgat’tan galibiyetle dönüp devreyi namağlup kapatmak istiyoruz” açıklaması yaptı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayakları sakat doğan sıpa, tedavisi için 800 kilometre uzağa gönderildi Önceki Haber

Ayakları sakat doğan sıpa, tedavisi için...

Lise öğrencileri üniversite yaşamını yerinde gördü Sonraki Haber

Lise öğrencileri üniversite yaşamını yer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar