28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Tahmazoğlu: “En büyük hayalim Fıratın suyunu Gaziantepe getirmek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahmazoğlu: “En büyük hayalim Fıratın suyunu Gaziantepe getirmek”
Abone ol
şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Yeni Dönemde En Büyük Hayalinin Fırat’ın Suyunu Gaziantep’e Getirerek şahinbeyli çiftçilerin Su Sıkıntısını Ortadan Kaldırmak Olduğunu Ifade Etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde en büyük hayalinin Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Çiftçilere verdiği önemli desteklerle hem tarıma hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaretinde Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin yüzünü güldürmek istediğini belirtti.

“Çiftçimizin yüzü gülecek”

Çiftçinin ortak sorunu olan ve en çok yakındığı konuların başında gelen tarımsal sulama meselesini çözmek adına Fırat’ın suyunun tarımsal sulamada kullanılması için proje hazırladıklarını dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çiftçilerimize bu güne kadar çok önemli desteklerde bulunduk. Bir tek hayalim var o da çiftçimizi Fırat’ın suyunu Şahinbeyli çiftçilerimizle buluşturmak. Kuraklık riski, küresel ısınmadan dolayı artmaya devam ediyor, dolayısıyla bizim yanı başımızda akan Fırat’ın suyunun Gaziantep’in Şahinbey çiftçileriyle buluşturmak benim en büyük hayalim. Benim Cumhurbaşkanımızda isteyeceğim şey Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirmek bu konuda bize düşen neyse bizde bunun takipçisi ve destekçisi olacağız. İnşallah yeni dönemde de Bakanımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediyemizle, Şehitkamil Belediyemiz ile birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahin: “Ramazan ayı, yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır”Önceki Haber

Şahin: “Ramazan ayı, yeryüzünde eşsiz bi...

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan ettiSonraki Haber

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybeden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar