160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tahliye edilen hastalar Dörtyol Devlet Hastanesine getirilmeye başlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahliye edilen hastalar Dörtyol Devlet Hastanesine getirilmeye başlandı
Abone ol
HATAY'DA PEŞ PEŞE MEYDANA GELEN 6.4 VE 5.8'LİK DEPREMLERİN ARDINDAN TAHLİYE EDİLEN İSKENDERUN DEVLET HASTANESİ'NDEKİ HASTALAR DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ'NE GETİRİLMEYE BAŞLANDI.

Hatay’da peş peşe meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik depremlerin ardından tahliye edilen İskenderun Devlet Hastanesi’ndeki hastalar, Dörtyol Devlet Hastanesi’ne getirilmeye başlandı.


Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik depremler şehir genelinde hissedildi. 6 Şubat’taki depremlerde de kısmen hasar görmesine rağmen sağlam kalan bölümünde hastalara bakılan İskenderun Devlet Hastanesi’ndeki hastaların tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine hastaneye onlarca ambulans sevk edildi. Ambulanslarla alınan hastalar, tek tek gönderildi. Sevk edilen hastaların bir kısmının Dörtyol Devlet Hastanesine getirilerek, tedavi altına alınmaya başlandığı belirtildi. Çok sayıda hastanın Dörtyol Devlet Hastanesine geleceği aktarıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay merkezli depremde boş binanın yıkılması nedeniyle çıkan yangın söndürüldü Önceki Haber

Hatay merkezli depremde boş binanın yıkı...

Türk Hava Yolları, CEV Kupasında çeyrek finalde sahne alıyor Sonraki Haber

Türk Hava Yolları, CEV Kupasında çeyrek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar