160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tacizci cezaevinden kaçtı, Adana polisi yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tacizci cezaevinden kaçtı, Adana polisi yakaladı
Abone ol
Adana’da Cinsel Taciz Ve Hırsızlık Suçundan 33 Yıl Hapis Cezasıyla Cezaevinde Kalan Hükümlü Firar Etti. Firar Hükümlü Polis Tarafından Kıskıvrak Yakalandı.

Adana’da cinsel taciz ve hırsızlık suçundan 33 yıl hapis cezası aldıktan sonra cezaevinden kaçan hükümlü polis tarafından yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, cinsel taciz, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçundan 33 yıl 8 ay hapis cezası alıktan sonra cezaevinden kaçan Musa Y.’yi bulmak için çalışma başlattı.

“Vatandaş gibi kamufle olan polisler firarı yakaladılar”

Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı polisler, Musa Y.’nin Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi’ne geleceğini tespit etti. Şüphelinin geleceği sokağa polisler vatandaş gibi yerleşti. Musa Y. sokağa girer girmez vatandaş gibi kamufle olan polisler hükümlüyü yakaladı. Kelepçe takılarak etkisiz hale getirilen şüpheli emniyete getirildi.

İşlemlerinin ardından şüpheli cezaevine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MediaMarkttan okulun ilk haftasında eğitime anlamlı destekÖnceki Haber

MediaMarkttan okulun ilk haftasında eğit...

Topçam ve Yaylakavak barajları bakıma alındıSonraki Haber

Topçam ve Yaylakavak barajları bakıma al...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar