160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tabancayla yaralanmış halde bulunan kadın kendini vurmuş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tabancayla yaralanmış halde bulunan kadın kendini vurmuş
Abone ol
Aksaray'da Parkta Tabancayla Vurulmuş Halde Bulunan 28 Yaşındaki Kadının, Babasının Silahıyla Kendini Vurduğu Belirlendi.

Aksaray’da parkta tabancayla vurulmuş halde bulunan 28 yaşındaki kadının, babasının silahıyla kendini vurduğu belirlendi.

Olay, 16 Mayıs 2025 tarihinde Tacin Mahallesi’nde bir parkta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan Ali Özdil (38) isimli bir vatandaş, duyduğu silah sesi ve yardım çığlığının geldiği yöne gittiğinde bir kadını bacağından tabancayla vurulmuş halde yerde yatarken buldu. F.Ö. adlı yaralı kadının, tabancayla kendini vurduğu ortaya çıktı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda F.Ö.’nün (28) babasının silahını alarak evden çıktığı, geldiği parkta eşiyle tartıştığı için bunalıma girdiği ve kendini vurduğu tespit edildi. Yaralı kadının tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kardiyoloji uzmanından hayati uyarı: Hipertansiyonu ciddiye alınÖnceki Haber

Kardiyoloji uzmanından hayati uyarı: Hip...

Rus öğretmen Antalyada varlık içinde yokluk yaşıyorSonraki Haber

Rus öğretmen Antalyada varlık içinde yok...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar