160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

STSO, Antalya uçak seferlerinin başlatılmasını talep etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
STSO, Antalya uçak seferlerinin başlatılmasını talep etti
Abone ol
Stso Başkanı Zeki özdemir, Sivas-izmir Uçuş Seferlerinin Başlanılmasıyla Birlikte Avrupa’ya Da Uçuş Bağlantılarının Kurulduğunu Söyledi.

STSO Başkanı Zeki Özdemir, Sivas-Antalya karşılıklı direkt uçuş seferlerinin başlatılması için talepte bulundu.

Bir uçak firmasının Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir’i ziyaret etti. Sivas Ticaret Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir, Sivas-Antalya karşılıklı direkt uçuşların başlatılmasının talebini iletirken, “Göreve geldiğimiz günden itibaren aktarmasız uçuşlar, gündemimizin ilk sıralarında yer aldı. Bu çabalarımızın sonucunda, aktarmasız İzmir uçak seferleri başladı” dedi.

“Doğrudan seyahat edilebilecek”

Özdemir, Sivas’ın ticaret, ihracat ve turizm alanlarındaki gelişimi için yurtdışı uçuşlarının büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “ Üyelerimiz, firmamızın sunduğu kolaylıkla aktarmasız Sivas-İzmir uçuşları sayesinde Avrupa’nın 70 farklı destinasyonuna, turizm, ticaret ve yatırım ilişkileri gibi çeşitli amaçlarla doğrudan seyahat edebilecekler. İzmir’e direkt ulaşım sağlanmasının yanı sıra, Avrupa’ya da bağlantı sağlanmış oldu” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenci, “8 Kasım, bir direnişin ve zaferin adıdır”Önceki Haber

Değirmenci, “8 Kasım, bir direnişin ve z...

Aksarayda kaçakçılığa geçit yokSonraki Haber

Aksarayda kaçakçılığa geçit yok

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar