160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Spilkent Toplu Konut projesi yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spilkent Toplu Konut projesi yükseliyor
Abone ol
Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Kente Konforlu Yaşam Alanlarının Kazandırılması Amacıyla Hayata Geçirilen Spilkent Toplu Konut Projesi’nde Binalar Yükselmeye Başladı. Büyükşehir Yetkilileri Tarafından Yapılan Açıklamada, Proje Kapsamındaki Sözleşme Imzalama Sürecinin 21 Eylül Cumartesi Gününe Kadar Devam Edeceği Duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente konforlu yaşam alanlarının kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Spilkent Toplu Konut Projesi’nde binalar yükselmeye başladı. Büyükşehir yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, proje kapsamındaki sözleşme imzalama sürecinin 21 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edeceği duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisalıları modern ve konforlu yaşam alanlarına kavuşturmak için hayata geçirilen Spilkent Toplu Konut Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında binaların temelinin atılmasının ardından kaba inşaat çalışmaları hız kazandı. Spilkent Toplu Konut Projesi’nde hak sahibi olan vatandaşlar için sözleşme imzalama süreci de devam ediyor. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Spilkent Toplu Konut Projesi kapsamındaki sözleşme imzalama süreci ile ilgili şu bilgilere yer verildi:"Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hayata geçirilen Spilkent Toplu Konut Projesi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yurttaşlarımız için inşa edilen binalarımız yükselmeye başladı. Bunun yanında, kura çekimlerinin ardından hak sahiplerinin belirlendiği Spilkent Toplu Konut Projesi kapsamında yurttaşlarımız ile sözleşme imzalama sürecimiz devam etmektedir. Sözleşme imzalama sürecindeki son tarih 21 Eylül Cumartesi günüdür. Hak sahibi yurttaşlarımız Hakkı İplikçi Parkı’nda bulunan Büyükşehir Zabıta Noktası’ndaki (Sibyan Mektebi) ofisimizi ziyaret ederek sözleşme imzalayabilir. Ayrıca, ofisteki görevlilerimizden sürece dair bilgi alabilir. Yurttaşlarımız konuya dair detaylara manisa.bel.tr ve manisatoplukonut.com adresleri aracılığıyla ulaşabilir"

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kulada motosikletlere özel denetim; 65 bin TL ceza yazıldıÖnceki Haber

Kulada motosikletlere özel denetim; 65 b...

Türkiyenin ormanları bozkırda yeşeriyorSonraki Haber

Türkiyenin ormanları bozkırda yeşeriyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar