160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Solmuşgül gençlere mesleğini anlattı, tecrübelerini paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Solmuşgül gençlere mesleğini anlattı, tecrübelerini paylaştı
Abone ol
ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDE 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN SÖYLEŞİYE KATILAN İHA MUHABİRİ BERİL SOLMUŞGÜL, MESLEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI.

Adana’nın Kozan ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen söyleşiye katılan İHA muhabiri Beril Solmuşgül, mesleği hakkında bilgi verdi ve tecrübelerini paylaştı.


Beril Solmuşgül, Bilge Kültür Evinde düzenlenen "Medyada Kadın ve Gazetecilik" konulu söyleşide üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Söyleşide mesleği hakkında bilgi veren ve deneyimlerini aktaran Solmuşgül, doğru bilgi ve haber akışının ajanslar üzerinden birçok teyit ile servis edildiğini anlattı, sosyal medyadaki yanlış bilgi akışının yaşattığı sıkıntılardan söz etti. Kadın gazetecilerin sahada bir çok zorluklar yaşadığını aktaran Solmuşgül, kamuoyunu bilgilendirmenin, insan hayatına dokunmanın yaşattığı gurur dolayısıyla mesleğini hiçbir mesleğe değişmeyeceğini ifade etti.


İhlas Haber Ajansı’nın doğru ve tarafsız habercilik yaparak toplumu bilgilendirdiğini söyleyen Bilge Kültür Evi sahibi Nur Figan Menteş ise, katılım ve katkılarından dolayı Beril Solmuşgül’e teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tayland Prensesi Bajrakitiyabha 3 haftadır yoğun bakımda Önceki Haber

Tayland Prensesi Bajrakitiyabha 3 haftad...

İstanbulda otobüsün tekerleğinde umuda yolculuk zabıta ekiplerine takıldı Sonraki Haber

İstanbulda otobüsün tekerleğinde umuda y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar