160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Solhanda PKK saldırısında şehit olan 19 vatandaş kabirleri başında anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Solhanda PKK saldırısında şehit olan 19 vatandaş kabirleri başında anıldı
Abone ol
Bingöl’ün Solhan Ilçesinde 1992 Yılında Terör örgütü Pkk Tarafından şehit Edilen 19 Vatandaş Kabirleri Başında Dualarla Anıldı.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde 1992 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 19 vatandaş kabirleri başında dualarla anıldı.

Solhan ilçesi Hazarşah köyüne bağlı Aksakal mezrasında, 20 Ekim 1992 yılında bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 19 vatandaş için Solhan Kaymakamlığı ile Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BIŞHAK) Derneği tarafından programı düzenlendi. Şehitlerin anma programında kabirleri ziyaret edilirken, karanfil bırakılıp dualar edildi. Anma programına, Kaymakam Muhammed Çetin, BIŞHAK Başkanı Vahap Baysal, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ticari gemide rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye Önceki Haber

Ticari gemide rahatsızlanan vatandaşa tı...

Gaziantepin yeni Baro Başkanı Bülent Duran oldu Sonraki Haber

Gaziantepin yeni Baro Başkanı Bülent Dur...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar