160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sokak köpeğine şiddete şahit oldu, üzerine kayıtlı olmadığı için şikayetçi olamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak köpeğine şiddete şahit oldu, üzerine kayıtlı olmadığı için şikayetçi olamadı
Abone ol
Antalya’da Bir Vatandaşın Sokakta Yaşayan Yavru Köpeği Darp Ettiği Iddiasıyla Emniyet Birimlerine şikayet Etti Ama Köpeğin Sahibi Olmadığı Için Başvurusu Değerlendirilmedi. Duruma Tepki Gösteren şikayetçi çağlar Bodrumlu, “her önüne Gelen Kediyi Köpeği Dövmeli Mi?” Dedi.

Antalya’da bir vatandaş, yavru sokak köpeğinin darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmak istediğini ancak köpeğin sahibi olmadığı için başvurusunun değerlendirilmediğini söyledi.

Antalya’nın Kepez ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde sokakta yaşayan yavru bir köpeğin, yine aynı mahallede ikamet eden yaşlı bir adam tarafından darp edildiği öne sürüldü. Yavru köpeğin koruma altına alınması ve darp eden şahsın ceza alması için karakola şikayet başvurusu yaptığını belirten Çağlar Bodrumlu, köpeğin kendisine ait olmadığı gerekçesiyle şikayetçi olamadığını ifade etti. Bodrumlu, olaya ilişkin yaklaşık 30-35 saniyelik bir video kaydı alarak yeniden karakola gittiğini belirterek, "Adam tam eli havada vururken görüntü olmadığı için şikayet kaydı alamayacaklarını söylediler. ’Şahsi köpeğiniz değil sokak köpeği, şahsi köpeğiniz olsaydı mala zarar vermekten şikayet kaydı alabilirdik’ dediler" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyir halindeki otomobil cayır cayır yandıÖnceki Haber

Seyir halindeki otomobil cayır cayır yan...

Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu: 5 yaralıSonraki Haber

Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu: 5 ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar