160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sokak aralarına park edilen tır ve kamyonlar tehlike saçıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak aralarına park edilen tır ve kamyonlar tehlike saçıyor
Abone ol
Aksaray’da Tır Parkı Yerine Yasak Olmasına Rağmen Sokaklara Park Edilen Tır Ve Kamyonlar Trafiği Tehlikeye Düşürürken, Neredeyse Yolları Kapatan Ağır Vasıtalar Kazaya Davetiye çıkarıyor.

Aksaray’da tır parkı yerine yasak olmasına rağmen sokaklara park edilen tır ve kamyonlar trafiği tehlikeye düşürürken, neredeyse yolları kapatan ağır vasıtalar kazaya davetiye çıkarıyor.

Aksaray sokaklarında yasak olmasına rağmen şehir içine park edilen tır ve kamyonlar sürücü ve mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Şehir içine park edilmeleri yasak olmasına rağmen sürücüleri tarafından gelişi güzel park edilen tır ve kamyonlar hem görüş mesafesini engelliyor, hem de neredeyse uzunluğu ve genişliğiyle yolları kapatıyor. Hemen her gün yapılan şikayetlere rağmen hatalı parklanmaların devam etmesi vatandaşların da tepkisine neden oluyor. Kimisi karşılıklı, kimisi peş peşe park edilen tır ve kamyonlar bazı sokaklarda neredeyse yol kapatmaya kadar trafiğe engel olurken, görüş mesafesini kısıtlayan ve kör nokta oluşturan tır ve kamyonlar muhtemel bir kazaya da davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar uzun süredir yaşanan bu soruna bir çözüm bulunmadığını belirterek yetkililerin konuya ilişkin çalışma yapmasını talep ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilin çarpıp kaçtığı bisiklet sürücüsü öldüÖnceki Haber

Otomobilin çarpıp kaçtığı bisiklet sürüc...

Kırmızı listedeki vaşak Erzincanda görüntülendiSonraki Haber

Kırmızı listedeki vaşak Erzincanda görün...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar