160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Söğütte su arızası giderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Söğütte su arızası giderildi
Abone ol
Bilecik’in Söğüt Ilçesinde, Toki Inşaatına Ait Hafriyatın Zemine Aşırı Yüklenmesi Sonucu Ana şebeke Hattında Meydana Gelen Ikinci Su Arızası, Belediye Ekiplerinin Yoğun çalışmasıyla Giderildi.

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, TOKİ inşaatına ait hafriyatın zemine aşırı yüklenmesi sonucu ana şebeke hattında meydana gelen ikinci su arızası, belediye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla giderildi.

Dün yaşanan ilk arıza, hafriyatın oluşturduğu baskı nedeniyle 600’lük asbest borunun çatlaması sonucu oluşmuş ve ekipler tarafından kısa sürede onarılmıştı. Ancak benzer nedenle, bu sabah farklı bir noktada yeni bir çatlak tespit edildi. Su kesintisine yol açan arıza, belediye ekiplerinin sabahın erken saatlerinden itibaren sürdürdüğü yoğun çalışmalar neticesinde tamamen giderildi.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bayram öncesinde ilçemizi susuz bırakmak ve vatandaşlarımızı mağdur etmek asla istemeyeceğimiz bir durumdur. Çok şükür ki böylesine büyük bir arızayı ekiplerimiz en kısa sürede çözüme kavuşturdu. İlçemize yeniden su verilmiş olup, vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yetkililer, benzer bir durumun yeniden yaşanmaması için ilgili alanda gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı Önceki Haber

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

İlk 5 ayda 12 bin 726 talep karşılık buldu Sonraki Haber

İlk 5 ayda 12 bin 726 talep karşılık bul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar