160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı
Abone ol
Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü Imzalandı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından derneklere yapılan yardım kapsamında, Bayburt’ta proje yardımı almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşları ile protokol imzalandı.

Proje yardım protokolü, Vali Mustafa Eldivan ile sivil toplum kuruluşları yönetim kurulu başkanları arasında gerçekleşti.

İmzalanan protokolde, Bayburt İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneğine 127 bin TL, Beşpınar Kadınları Derneğine 201 bin TL proje yardım desteği sağlanacak.

Toplantıya, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Polat ve Beşpınar Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yavuz Bayburt, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mevlüt Birkanım katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serbest piyasada döviz fiyatları Önceki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Kırıkkalede uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı Sonraki Haber

Kırıkkalede uyuşturucu operasyonu: 19 gö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar