21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adıyaman'da üniversitelerde huzur ve güvenlik toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adıyaman'da üniversitelerde huzur ve güvenlik toplantısı yapıldı
Abone ol
Adıyaman’da 2026-2027 Akademik Yılının Başlaması Dolayısıyla "üniversitelerde Huzur Ve Güveni Artırma" Toplantısı Düzenlendi.

Adıyaman’da 2026-2027 akademik yılının başlaması dolayısıyla "Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma" toplantısı düzenlendi.

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Vali Yardımcısı Nurettin Yavuz, İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü katıldı. Toplantıda, yeni akademik yılda öğrencilerin eğitim hayatlarını huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla alınacak tedbirler değerlendirildi. Üniversite kampüsü ve çevresinde güvenliğin artırılması, öğrenci yurtları ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri, öğrencilerin ulaşım ve barınma ihtiyaçları ile kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Yeni akademik yılın tüm öğrenciler için hayırlı olmasını dileyen Vali Abdullah Küçük, "Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürmeleri bizim için önemli. Yeni dönemde öğrencilerimizin herhangi bir sorun yaşamaması için ilgili kurumlarımızla birlikte gerekli tedbirleri alacağız. Tüm öğrencilerimize başarılı ve güzel bir akademik yıl diliyorum" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik Kur'an Yıldızları yeni döneme başladı Önceki Haber

Minik Kur'an Yıldızları yeni döneme başl...

Battalgazi Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı Sonraki Haber

Battalgazi Belediyesi Kreş ve Gündüz Bak...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar