160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivasta öğretmenevi müdürü hakkındaki iddialar nedeniyle müfettiş görevlendirildi, idari soruşturma başlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasta öğretmenevi müdürü hakkındaki iddialar nedeniyle müfettiş görevlendirildi, idari soruşturma başlatıldı
Abone ol
Sivas öğretmenevi Müdürü Hakkında Ortaya Atılan, Inşaatı Süren Villasında Kamu Personellerini çalıştırdığı, Bazı Giderleri öğretmenevine Fatura Ettirdiği Iddiaları üzerine Müfettiş Görevlendirilerek Idari Soruşturma Başlatıldı.

Sivas Öğretmenevi Müdürü’nün inşaatı süren villasında kamu personelini çalıştırdığı ve bazı giderleri Öğretmenevi’ne fatura ettirdiği iddiaları üzerine müfettiş görevlendirilerek, hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Sivas Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Samet Elvan ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Sivas Valiliği harekete geçti. Öğretmenevi personeli olduğunu iddia eden kişiler tarafından çekilen görüntülerde, Elvan’a ait olduğu iddia edilen yapım aşamasındaki villada kamu personelinin çalıştırıldığı, bazı giderlerin Öğretmenevi’ne fatura edildiği ileri sürüldü. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Sivas Valiliği konuyla ilgili idari soruşturma başlatarak, müfettiş görevlendirdi.

Soruşturmaya neden olan görüntülerde, villa inşaatının önünde resmi plakalı bir aracın bulunduğu ve kendilerini Öğretmenevi personeli olarak tanıtan kişilerin inşaatta çalıştığı görülüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Yermak ile bir araya geldi Önceki Haber

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Devlet B...

Samsunda özel eğitim okulunda nü resim iddiasına soruşturma Sonraki Haber

Samsunda özel eğitim okulunda nü resim i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar