160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivas özüne döndü, kent merkezinde kar yağışı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivas özüne döndü, kent merkezinde kar yağışı başladı
Abone ol
Sivas’ta Akşam Saatlerinde Etkili Sağanak Yağış Sabah Saatlerinde Tarihi Kent Merkezin Yerini Kar Yağışına Bıraktı.

Sivas’ta dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, sabah yerini kar yağışına bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Sivas’ta dün akşam etkili olan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sıcaklıkların da düştüğü kent merkezinde kar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

"Sivas zaten soğuğuyla meşhur bir şehir"

Kartpostallık fotoğraflar çektiğini ifade eden Ayşe Şura Öğütlüoğlu, "Kar yağışından dolayı çok mutluyum. Sivas’a karın çok yakıştığını düşünüyorum. Sivas zaten soğuğuyla meşhur bir şehir. Soğuğuna alışık olduğumuz için de karı çok seviyorum. Sulu kar şeklinde yağmasa da tutsa ve kardan adam yapabilsek. Fotoğraf çekindim, kar manzaralarına baktım. Çok güzel kartpostallık fotoğraflar çıkıyor" diye konuştu.

"Dün yağmur yağdı, bugün kar yağıyor"

Sivas’ta kış aylarında çok fazla kar yağdığını belirten Mümin Celal ise, "Karın yağması çok güzel. Ben daha önce bu kadar kar yağdığını hiç görmedim. Sivas’ta her yıl bayağı kar yağıyor, okullar tatil oluyor, yollar kapanıyor. Böylesi kar hiçbir yerde görmedim. Dün yağmur yağdı, bugün kar yağıyor" dedi.

Kar yağışının gün içerisinde de devam etmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karamana 2. organize sanayi bölgesi Önceki Haber

Karamana 2. organize sanayi bölgesi

Edirnede Kuran-ı Kerim yakıldığı iddiasıyla ilgili polis soruşturma başlattı Sonraki Haber

Edirnede Kuran-ı Kerim yakıldığı iddiası...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar