160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivas Güründe afet konutları hak sahiplerini buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivas Güründe afet konutları hak sahiplerini buldu
Abone ol
Kahramanmaraş'ta 6 şubat'ta Meydana Gelen Ve Asrın Felaketi Olarak Nitelendirilen Depremlerden Etkilenen Sivas'ın Gürün Ilçesinde 1. Etap Afet Konutları Hak Sahipleri Belirlendi. Kurada Adı çıkan Cengiz Yağcı, “evlerimizi Yaptılar, Teslim Ettiler. Allah Bir Daha öylesi Afetler Yaşatmasın. çok Mutluyuz” Dedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Sivas’ın Gürün ilçesinde 1. etap afet konutları hak sahipleri belirlendi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sivas’ın Gürün ilçesinde 236 ağır hasarlı bina yıkıldı. Evleri ağır hasar alan ve yıkılan vatandaşlar için TOKİ tarafından iki farklı etapta çalışmalar başlatıldı. 2 Mayıs’ta başlanan 1. etap afet konutları tamamlanarak çevre düzenlemesi yapıldı. İlk etapta tamamlanan 85 konut için kura çekilerek hak sahipleri belirlendi.

"Allah devletimize zeval vermesin"

Asrın felaketinde ilçede yaşadığı ev ağır hasar alan ve afet konutunda hak sahibi olan Cengiz Yağcı, "6 Şubat depreminde evlerimiz hasar gördü. AFAD’dan gelip inceleme yaptılar. Afet konutları için kaydımızı yaptırmıştık. Ev sahipliği hakkımızı aldık. Allah devletimize zeval vermesin, Allah devletimize çok versin. Sağ olsun, var olsunlar. Evlerimizi yaptılar, teslim ettiler. Allah bir daha öylesi afetler yaşatmasın. Çok mutluyuz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu lisesini bırakıp meslek lisesini tercih etti, okul 1incisi oldu Önceki Haber

Anadolu lisesini bırakıp meslek lisesini...

Alanyada lise ve ortaokul müzik öğretmenlerinden konser Sonraki Haber

Alanyada lise ve ortaokul müzik öğretmen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar