160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şırnakta göl, nehir ve barajlara 1 milyon 650 bin sazan yavrusu bırakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnakta göl, nehir ve barajlara 1 milyon 650 bin sazan yavrusu bırakıldı
Abone ol
şırnak'ta Ilçe Ve Beldelerinde Bulunan Göl, Nehir Ve Barajlara 1 Milyon 650 Bin Adet Sazan Yavrusu Bırakıldı.

Şırnak’ta ilçe ve beldelerinde bulunan göl, nehir ve barajlara “Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında 1 milyon 650 bin adet sazan yavrusu bırakıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında uygulamaya konulan "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında su ürünleri stoklarının korunması, sürdürülebilirliğinin sağlanması ve gelecek nesillere miras olarak bırakılabilmesi amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından göl, gölet ve barajlarda balıklandırma çalışması yapıldı.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Şanlıurfa Atatürk Su Ürünleri Üretim İstasyonu’ndan alınan 1 milyon 650 bin adet sazan yavrusu Güçlükonak, İdil, Cizre ve Uludere ilçelerinde bulunan göl, nehir ve barajlara bırakıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFI TAB Gıda Yatırımları ilk sürdürülebilirlik raporunu yayımladıÖnceki Haber

TFI TAB Gıda Yatırımları ilk sürdürülebi...

Kötü koku ihbarına gittikleri evden 3 kamyon çöp çıkardılarSonraki Haber

Kötü koku ihbarına gittikleri evden 3 ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar