160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şırnakta 30 kursiyer iftar sonrası saz eğitimi alıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnakta 30 kursiyer iftar sonrası saz eğitimi alıyor
Abone ol
şırnak’ın Beytüşşebap Ilçesinde 30 Kursiyer, Halk Eğitim Merkezinde Açılan Kursta Saz Eğitimi Alıyor.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 30 kursiyer, halk eğitim merkezinde açılan kursta saz eğitimi alıyor.

İlçede halk eğitim merkezi tarafından açılan bağlama ve gitar kursları ilgi görüyor. Kursiyerler, eğitimler hem çalıyor hem de şarkı söylüyor.

Halk eğitim merkezi müdürü Nazmi Güzel, Ramazan ayı vesilesiyle gelemeyen öğrenciler için akşam ders verildiğini belirterek, "Gündüzde çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim öğretime yönelik kurslarımız var. Çok rağbet görüyor" dedi.

Ramazan ayında iftar sonrası toplanan kursiyerlere eğitmen Halil Özkan ders veriyor. Özkan, kursiyerlere gitar ve saz eğitimi verdiğini ifade ederek, "Buradaki enstrümanların çoğu bizim. Yoruluyoruz ama ortam çok güzel" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hataylı kadın girişimci kültürünü, depremden kaçtığı Rizede öğreterek yaşatıyorÖnceki Haber

Hataylı kadın girişimci kültürünü, depre...

Bu kadınlar çok güçlüSonraki Haber

Bu kadınlar çok güçlü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar