160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şırnak dağları beyaz gelinliğini giydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnak dağları beyaz gelinliğini giydi
Abone ol
şırnak’ın Beytüşşebap Ilçesinde Kar Yağışı Etkili Oldu. Yüksek Bölgeler Beyaza Büründü. Ilçe özel Idare Ekipleri Kapalı Yolları Açmak Için çalışma Başlattı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Yüksek bölgeler beyaza büründü. İlçe özel idare ekipleri kapalı yolları açmak için çalışma başlattı.

Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı yüksek bölgeleri beyaza bürüdü. Kış aylarının sert geçtiği yüksek rakımlı ilçenin dağları beyaza büründü. Kato, Kerkür, Faraşin, Tanin ve Marinus bölgeleri kar altında kaldı. Kar kalınlığı yer yer yarım metre olarak ölçülürken, yağışın yoğun olduğu Faraşin yaylası yolu ulaşıma kapandı. Ekipler yolları açmak için sabahın ilk ışıklarıyla çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8 bin yıllık Hevsel Bahçelerinde sezonun son hasadıÖnceki Haber

8 bin yıllık Hevsel Bahçelerinde sezonun...

Seyir halindeyken aracından gelen sesi fark eden sürücü, soğuktan motora sığınan yavru kediyi kurtardıSonraki Haber

Seyir halindeyken aracından gelen sesi f...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar