160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Simitçi Erkan’dan Hatay’da depremzede çocuklara ayakkabı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Simitçi Erkan’dan Hatay’da depremzede çocuklara ayakkabı
Abone ol
Kocaeli'de simit satarak geçimini sağlayan Erkan Ayhan, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremzede 50 çocuğa ayakkabı hediye etti.

Kocaeli'de simit satarak geçimini sağlayan Erkan Ayhan, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremzede 50 çocuğa ayakkabı hediye etti.

Daha önce birçok yardım kampanyası düzenleyen ve "Simitçi Erkan" olarak tanınan Ayhan, depremzede çocukları da unutmadı.

Ayhan, 2 günlük satışını yaptığı simitlerden elde ettiği kar ve hayırseverlerin desteğiyle aldığı ayakkabıları Baldıran Mahallesi'nde yaşayan 50 depremzede çocuğa hediye etti.

Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yardımlarının süreceğini belirterek, önümüzdeki günlerde Altınözü, Hassa ve Kumlu ilçelerinde de depremzede çocuklara ayakkabı hediye edeceğini kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedevden Ukraynaya Rusya bayraklı gönderme Önceki Haber

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı...

Trafiği rahatlatacak alternatif çevre yolunda çalışmalar başladı Sonraki Haber

Trafiği rahatlatacak alternatif çevre yo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar