160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Silivride göçük altında kalan işçiyi arama çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivride göçük altında kalan işçiyi arama çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Istanbul Silivri’de Bulunan Bir Kum Ocağında Meydana Gelen Göçük Sonrası Bir Işçi Balçık Altında Kaldı. Işçiyi Kurtarma çalışmaları Devam Ederken, Ekiplerin çalışması Havadan Görüntülendi.

İstanbul Silivri’de bir kum ocağında dün öğle saatlerinde meydana gelen göçük sonrası bir işçi balçık altında kaldı. İşçiyi kurtarma çalışmaları devam ederken, ekiplerin çalışması havadan görüntülendi.

Olay, dün öğle saatlerinde Silivri Büyükkılıçlı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iş makinesinin kum ocağı içerisinde yaptığı çalışma esnasında göçük oluştu. Göçük nedeniyle 1 işçi balçık altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye, AFAD, UMKE ve Silivri Belediyesi’ne bağlı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. Ekiplerin yaptığı kurtarma çalışmaları havadan görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada rüşvet ve kaçakçılık operasyonları: 2 tutuklama Önceki Haber

Antalyada rüşvet ve kaçakçılık operasyon...

Rusyadaki depremin ardından Klyuchevskoy yanardağı faaliyete geçti Sonraki Haber

Rusyadaki depremin ardından Klyuchevskoy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar